Publications for pleasure #2: Vermouth

June 12, 2013

I perfectly remember the day I finished the reading of the first issue of Publications for Pleasure. It was my first summer at home and I had visited the hospital emergency area twice in a month. In the living room, every morning sounded any song from The Shins that reminded me that the course was happily over, and that made ​​me feel really calm and in peace. Early in the afternoon I got to the page number fifty-seven, and I knew that the magazine I was holding in my hands belonged to that kind of things that I want to dedicate my life to. What a big surprise when, a few months later, one of its creators contacted me by email.

Recuerdo perfectamente el día que terminé de leer el primer número de Publications for Pleasure. Era mi primer verano en casa y había visitado el departamento de urgencias hospitalarias dos veces en un mes. En el salón, cada mañana sonaba alguna canción de The Shins que me recordaba que el curso había terminado felizmente y me hacía sentir tranquila y en paz. A primera hora de la tarde llegué a la página cincuenta y siete, y supe que la revista que tenía entre las manos pertenecía a esa categoría de cosas a las que quiero dedicar mi vida. Qué suerte que, un tiempo después, una de sus creadoras contactase conmigo.


Just a month ago more or less Bea Bascuñán, Albert Jornet and Mònica Figueras published Vermouth, a second publication full of images and texts related to cooking and eating experiences, where I had the pleasure to work together with a lot of people I absolutely admire. And, if anything characterizes the work of these three guys ― like it says in the name of their project ― is that the experience is always related with enjoyment and satisfactions. I truly cannot think of a better reason to follow and love their work. You can check it ordering your copy just here.

Hace ya más de un mes que Bea Bascuñán, Albert Jornet y Mònica Figueras lanzaron Vermouth, una segunda publicación repleta de experiencias relacionadas con la cocina y la comida en la que he tenido el placer de colaborar junto con un montón de personas a las que admiro. Y es que, si hay algo que caracteriza el trabajo de estos chicos ― y así lo dice el nombre de su proyecto ―, es que la cosa siempre va de satisfacciones. No se me ocurre un motivo mejor para seguirles los pasos. Podéis comprobarlo adquiriendo vuestro ejemplar aquí.

4 comments:

  1. Replies
    1. La revista es bonita, así que fue muy fácil, Bea :)

      Delete
  2. qué bien explicado. lo que nos queda en la vida es placer :)

    ReplyDelete